Αυτοκίνητο

Πολιτική σε σχέση με τα καύσιμα

Επιστροφή του αυτοκινήτου με γεμάτο ρεζερβουάρ

Το όχημα παραδίδεται με γεμάτο ρεζερβουάρ καυσίμου. Για να μην επιβαρυνθείτε με χρεώσεις καυσίμου, θα πρέπει να το επιστρέψετε με γεμάτο ρεζερβουάρ. Ίσως χρειαστεί να πληρώσετε ή να δεσμευτεί ένα ποσό ως προκαταβολή για το καύσιμο στην πιστωτική σας κάρτα, το οποίο θα αποδεσμευτεί όταν επιστρέψετε το αυτοκίνητο με γεμάτο ρεζερβουάρ. Εάν λείπει καύσιμο, θα το χρεωθείτε κατά την επιστροφή σας. Η τιμή του λίτρου που χρεώνει το πρακτορείο ενοικίασης αυτοκινήτων, ενδέχεται να είναι σημαντικά υψηλότερη από την τιμή του τοπικού πρατηρίου καυσίμων. Ενδέχεται να ισχύει και χρέωση ανεφοδιασμού.

Η πληρωμή για τις χρεώσεις καυσίμων γίνεται στο γραφείο ενοικίασης εκτός κι αν έχει δηλωθεί διαφορετικά στον επάνω τομέα των λεπτομερών χρεώσεων.

Πολιτική σε σχέση με την απόσταση

Χωρίς περιορισμό

Ειδικός εξοπλισμός/ προαιρετικά έξτρα

GPS: 8 EUR ανά ημέρα Προ ΦΠΑ; Κατόπιν παραγγελίας

Σχάρα αποσκευών: 6 EUR ανά ημέρα Προ ΦΠΑ; Κατόπιν παραγγελίας

Κάθισμα για νήπια: 4.5 EUR ανά ημέρα Προ ΦΠΑ; Κατόπιν παραγγελίας

Κάθισμα για μικρά παιδιά: 4.5 EUR ανά ημέρα Προ ΦΠΑ; Κατόπιν παραγγελίας

Ανυψωτικό κάθισμα για παιδιά: 4.5 EUR ανά ημέρα Προ ΦΠΑ; Κατόπιν παραγγελίας

Σετ αλυσίδων χιονιού: 3 EUR ανά ημέρα Προ ΦΠΑ; Κατόπιν παραγγελίας

Ειδικός Εξοπλισμός/ Προαιρετικά επιπρόσθετα ίσως ζητηθούν τη στιγμή της κράτησης, αλλά δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της ενοικίασης. Η πληρωμή γίνεται σε τοπικό νόμισμα στο γραφείο ενοικίασης.

Πρόσθετοι όροι

Σημειώστε τα ακόλουθα σημεία: Η τιμή των προαιρετικών παροχών ενδέχεται να αλλάξει χωρίς ειδοποίηση. Οι προαιρετικές παροχές διατίθενται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Οι χρεώσεις που γίνονται στο γκισέ ενδέχεται να υπόκεινται σε τοπικές επιβαρύνσεις.

Ταξιδιωτικοί Περιορισμοί

Δεν επιτρέπονται όλες οι διεθνείς, κρατικές και νησιωτικές διελεύσεις.

Τύποι Αυτοκινήτων

Τα οχήματα και τα μοντέλα που εμφανίζονται αποτελούν τα πιο δημοφιλή οχήματα που παρέχουν οι συνεργάτες μας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η κατασκευαστική εταιρεία ή το μοντέλο θα είναι το ίδιο με το όχημα που φαίνεται στην ιστοσελίδα μας.