Δημοφιλής

Περιορισμένη ασφάλιση προμηθευτών: Περιλαμβάνεται
Η περιορισμένη ασφαλιστική κάλυψη προμηθευτή καλύπτει ζημιά στο αμάξωμα και κλοπή. Δεν καλύπτει την απώλεια των κλειδιών ή την πρόκληση ζημιών στα ελαστικά, το παρμπρίζ, τα παράθυρα ή το σασί.

Επιστρέψιμη προκαταβολή ασφάλειας: € 1,250

Η επιστρέψιμη προκαταβολή ασφάλειας είναι μόνο μια προσωρινή παρακράτηση στην αποδεκτή κάρτα. Επιστρέψτε το αυτοκίνητο χωρίς να λείπει καύσιμο, χωρίς πρόστιμα ή χρεώσεις, και η προκαταβολή θα επιστραφεί στον λογαριασμό σας.
Μόλις επιστρέψετε το αυτοκίνητο χωρίς χρεώσεις διοδίων, πρόστιμα ή έλλειψη καυσίμων, η προκαταβολή θα επιστραφεί στο λογαριασμό σας.

Πρόσθετο ποσό για ζημία & κλοπή: € 1,300

Το πρόσθετο ποσό ευθύνης για ζημιά και κλοπή είναι το μέγιστο ποσό που ο κύριος οδηγός καταβάλλει σε περίπτωση ζημιάς, κλοπής ή ατυχήματος. Το πρόσθετο ποσό εξαρτάται από την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων.
Εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες για το πρόσθετο ποσό; Δείτε παρακάτω.
Για παράδειγμα, γίνονται γρατζουνιές στο αυτοκίνητο ενώ παρκάρετε. Η ζημιά κοστίζει € 1,800.  Έχετε συμφωνήσει με την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων ότι το μέγιστο πρόσθετο ποσό είναι € 1,000. Σε αυτή την περίπτωση, θα πληρώσετε € 1,000προς αποζημίωση όπως συμφωνήθηκε με την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων.
Θέλετε την καλύτερη κάλυψη;
Με την Premium κάλυψη σας επιστρέφουμε τα χρήματα για τυχόν πρόσθετες χρεώσεις. Μην το διακινδυνεύσετε. Αποκτήστε την Premium κάλυψη.

Δεκτές κάρτες κατά την παραλαβή

ΑΠΟΔΕΚΤΗ

Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ

Προπληρωμένες και ηλεκτρονικές κάρτες
Κάντε κράτηση για ένα αυτοκίνητο στον ιστότοπό μας, χρησιμοποιώντας τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής. Θυμηθείτε ότι θα χρειαστείτε μία από τις αποδεκτές μεθόδους πληρωμής για να κρατήσετε προσωρινά την προκαταβολή / πρόσθετη εγγύηση ασφάλειας κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου. Εάν δεν είστε σίγουροι ότι η κάρτα σας είναι πιστωτική κάρτα, επικοινωνήστε με την τράπεζά σας πριν παραλάβετε το αυτοκίνητο. Οι προπληρωμένες κάρτες δεν γίνονται δεκτές.
Ελάχιστες απαιτήσεις
1. Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα έχει το όνομα και το επώνυμο του κύριου οδηγού.
2. Μια έντυπη έκδοση του δελτίου κράτησης που θα βρείτε στο email επιβεβαίωσης.
3. Ο κύριος οδηγός πρέπει να διαθέτει πλήρη άδεια οδήγησης με ισχύ τουλάχιστον 1 ετών χωρίς σημαντικές θεωρήσεις.
4. Πρόσθετη ταυτότητα φωτογραφίας σε επίσημο έγγραφο, π.χ. διαβατήριο ή εθνική ταυτότητα.
5. Οποιαδήποτε άλλη τεκμηρίωση που αναφέρεται στο δελτίο κράτησης.